Terug naar Home

Onze bouwpartners

Samen bouwen we aan een gezonde en duurzame wereld

De uitbreiding van Nature’s Pride realiseren wij samen met onze bouwpartners. Dit is vrijwel hetzelfde bouwteam als van onze huidige gebouw. Voor ons een vertrouwd samenwerkingsverband met ieder zijn eigen expertise. Samen zorgen we voor de realisatie van een indrukwekkende duurzame en technologische uitbreiding. Wie zijn deze bouwtoppers? We stellen ze graag voor.

De Vries en Verburg

Bouwen op karakter

De Vries en Verburg kenmerkt zich als betrouwbare, betrokken en gedreven partner. Deze kenmerken verwachten wij ook van onze relaties.

Onze rol binnen het project bestaat kort samengevat uit het maximaal van dienst zijn en ontzorgen van onze opdrachtgever. Ons doel is om dit samen in bouwteamverband te kunnen bewerkstelligen.

Wij zien het als een blijk van waardering om opnieuw voor het prachtige bedrijf Nature’s Pride onze toegevoegde waarde te mogen leveren en onze kennis, ervaring en deskundigheid in te brengen binnen het bouwtraject.

Website
Contactpersoon
Gerben van der Glas
Functie
Projectleider
Rol in het project
Ontwikkelende samenwerkende betrouwbare partner

DWA

“Steeds een stap verder zetten in werkende duurzaamheidsprestaties.”

De 120 enthousiaste professionals van DWA zijn intrinsiek gemotiveerd om onze leefomgeving te verduurzamen. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de wereld om ons heen. Daarom bedenken wij slimme, duurzame oplossingen voor gebouwen en gebieden. Oplossingen die niet alleen op papier indrukwekkend zijn, maar die zich ook bewijzen in de praktijk. Zo maken wij duurzaamheid werkend.

DWA is trots ook in fase 2 deel uit te maken van het bouwteam. Wij zijn verantwoordelijk voor het installatieontwerp, de bouwfysica en het duurzaamheidsadvies. Daarnaast bewaken wij de kwaliteit tijdens de uitvoering (commissioning) en monitoren na oplevering de prestaties van de installaties. Zo zorgen we ervoor dat wat we bedenken en ontwerpen ook daadwerkelijk duurzaam presteert in de praktijk. DWA kijkt ernaar uit om met alle samenwerkingspartners en Nature’s Pride een knap staaltje duurzaamheid en technologisch vernuft te realiseren!

Website
Contactpersoon
Kees Zandijk
Functie
Senior adviseur
Rol in het project
Installatieontwerp, bouwfysica, duurzaamheid en commissioning

Klimaatservice Holland

“Met focus op continuïteit en betrouwbaarheid. Dag in dag uit!”

Voor de uitbreiding van Nature’s Pride realiseren we alle sanitaire-, verwarming-, koeling-, luchtbehandeling-, regeltechnische en sprinklerinstallaties. Vanaf medio 2018 zijn we in bouwteam betrokken bij het ontwerpproces. De installaties zijn gelijkwaardig aan de installaties in het huidige pand. Nieuw is dat het volledige pand, inclusief bestaande gebouw, voorzien wordt van een automatische sprinklerinstallatie. We zijn er trots op dat we van de opdrachtgever opnieuw, het vertrouwen krijgen om de w-installaties te realiseren.

Klimaatservice Holland is gevestigd in Hardinxveld-Giessendam en een landelijk opererend totaal installateur. Dagelijks zetten we ons in om comfortabele en duurzame installaties te realiseren en te beheren.

Website
Contactpersoon
Willem Sterkenburg
Functie
Hoofd ontwerp & calculatie
Rol in het project
Realisatie van de werktuigkundige en sprinklerinstallatie

Mansveld Elektrotechniek

“We zijn trots op onze bijdrage aan de toekomstplannen en groei van Nature’s Pride.”

Bij Mansveld geloven we dat slim toegepaste techniek de leef- en werkomgeving van iedereen veiliger, mooier, efficiënter en duurzamer maakt. Dit bereiken we door meer dan ‘alleen een installatiebedrijf’ te zijn. Als partner van onze opdrachtgevers met aandacht voor wederzijdse belangen en een focus op de lange termijn realiseren we samen succesvolle projecten.

Voor de nieuwbouw van Nature’s Pride verzorgen wij als vaste partner in het bouwteam alles voor de elektrotechnische en beveiligingsinstallaties. Hier zijn we enorm trots op en we kijken uit naar een mooie samenwerking.

Website
Contactpersoon
Rik van Helmond
Functie
Technisch commercieel adviseur
Rol in het project
Installateur elektrotechnische en beveiligingsinstallaties

Paul de Ruiter

“Fantastisch om weer met hetzelfde professionele en gedreven team samen te werken!”

Paul de Ruiter Architects gelooft in de toekomst. Daarom werkt het architectenbureau al sinds 1994 aan duurzame, innovatieve architectuur. Als B-Corp gecertificeerde design studio staat het bureau voor een nieuwe vorm van bedrijfsvoering en zet het bedrijf zich in voor een betere wereld. Voor Paul de Ruiter Architects is duurzaamheid een uitdaging om betere, intelligenter en mooiere architectuur te maken waarin de mens centraal staat.

Voor Nature’s Pride ontwierpen we het bestaande duurzame distributie- en verwerkingscentrum in Maasdijk. De aanbouw van 21.000m2 sluit qua architectuur straks naadloos aan op het huidige pand en is qua duurzaamheid zelfs nog ambitieuzer.

Website
Contactpersoon
Paul de Ruiter
Functie
Architect en Directeur
Rol in het project
Architect

Van Kempen Koudetechniek

"Cold Today. Cold Tomorrow"

Dat is de filosofie van Van Kempen Koudetechniek uit Tiel, wij hebben bijna 75 jaar ervaring in industriële koudetechniek en 40 jaar ervaring in het automatiseren van koude-installaties. “Als organisatie streven wij naar duurzame en langetermijnrelaties met klanten, waarbij de klant verzekerd is van één aanspreekpunt voor al zijn koeltechnische vragen”, vertelt directeur Jan Vliet van Zante. 

Van Kempen Koudetechniek is de trotse partner om de koel- en rijpcellen te verzorgen bij Nature’s Pride. In het nieuwe pand heeft duurzaamheid een belangrijke rol gekregen. De gehele installatie voldoet aan eisen van BREEAM-NL Outstanding waarbij de restwarmte wordt gebruikt voor het verwarmen van de rijpcellen en de kantoren. Hierdoor kunnen wij de energiekosten van Nature’s Pride reduceren.

Website
Contactpersoon
Jan Vliet van Zante
Functie
Directeur
Rol in het project
Optimaal klimaatbeheer